Några få platser kvar på Malamuteveckan

På grund av avbokning av en 4-bäddarsstuga under malamuteveckan finns det nu ett fåtal platser att boka. Först till kvarn!

Malamuteveckan 2019

Vecka 6 (2-9 februari)
Malamuteveckan hålls på Grövelsjö-gården, perfekt beläggen precis vid fjällets fot har vi vacker utsikt över de norska fjällen. Gården ligger strax under trädgränsen på 782 m.ö.h. Naturen finns alldeles invid knutarna och det omgivande området är sparsamt exploaterat. Här har vi tillgång till milsvidder av hundkörnings möjligheter.

Vi bor tillsammans i deras vandringshem som vi har hyrt helt för oss själva, där bor man i två eller fyrbäddsrum. I priset ingår sex middagar (ej lördag/ankomst dag), frukost samtliga dagar, alla kvällsaktiviteter, kvällsfika, barnaktiviteter, gemensamma turer och allt annat smått och gott under veckan. Allt detta till ett fantastiskt pris.

2900kr/person
2400kr/barn (4-15år)

Anmälan

Anmälan sker till anmalanam@sphk.se Först till kvar gällande platserna, sista anmälnings-dagen är 22 december. Du betalar en anmälningsavgift på 900kr senast 20 dagar efter anmälan, resterande 2000kr betalas senast 10 januari. Din anmälan är bindande, men din plats kan överlåtas till någon annan.

Hundkörning

Under hela veckan så erbjuds hundkörning på skoterspår i vacker natur i varierade distanser. Vi ordnar med gemensamma turer för nybörjaren likväl den erfarna. Vi äter lunch på fjället och njuter av hundar i sitt rätta element tillsammans med gamla bekanta och nya vänner.

Övernattningstur

Beroende på intresse hoppas vi kunna ordna en enklare övernattningstur för den som vill, det blir tillfälle att få testa sin utrustning och få en upplevelse på fjället tillsammans med hundarna tillsammans med andra.

Dragprov

”Dragprov 10” anordnas tisdag den 5 februari.
Startavgift 250kr. Anmälan senast 27 januari, efteranmälan mot en extra kostnad på 100kr.
Motionsklass: 150kr

”Dragprov 60” anordnas torsdag och fredag den 7-8 februari.
Startavgift 450kr. Anmälan senast 31 januari, efteranmälan mot en extra kostnad på 100kr.
Motionsklass: 150kr

Barnaktiviteter

Bakkväll. Skattjakt! Lära sig köra hundsläde. Läxstudio (med lärare).

Kvällsakiviteter

Kvällstid kommer vi för den som vill ordna med gemensamma lättsamma aktiviteter anpassade till deltagarna, det blir filmkväll och annat mysigt! En gästföreläsare kommer en kväll och underhåller oss, vem avslöjar vi lite längre fram!

Middagar

Middag ingår i priset och klubben ordnar med inköp och planering. En av kvällarna får du donera lite tid och hjälpa till att laga maten. Allt du behöver göra är att dyka upp i köket på angiven tid, råvaror, recept med mera kommer finnas till hands! Är du vegetarian eller har några allergier, vänligen meddela oss det i samband med din anmälan. Varmt välkomna till en SUPER vecka!

Länk till inbjudan

Injudan som PDF-fil