Björnrundan

Året höstträff, även kallat björnrundan kommer gå av stapeln den 2 oktober i Sörsjön!

I vanlig ordning kommer de vara en bana om ca 3 mil med enklare lunch- (korv med bröd) och fikapauser (kanelbulle med kokkaffe) längst vägen. Träffen kommer vara anpassad så att alla kan medverka oavsett tidigare erfarenheter eller träningsmål. Du väljer helt och hållet själv hur länge du stannar på vardera pausplats och behöver hundarna lite extra vila längst vägen så för all del ta det lugnt. Du och din hund/hundar stannar och pausar exakt hur mycket och hur länge ni själva vill och behöver. Det finns ingen tidsram att förhålla sig till utan det är helt kravfritt med fokus på att ha en rolig och mysig dag tillsammans ute i naturen. Kom och ha trevligt med andra likasinnade där hund och hundträning är i centrum, ett ypperligt tillfälle att utbyta erfarenheter och kunskap med varandra och för hundarna att få lite miljöträning.

Det kommer att finnas en följebil med släp att tillgå vid behov om hundarna blir tröttare än förväntat alternativt möjlighet till att vända tillbaka hem efter första stoppet för att få en kortare distans.

På kvällen tänder klubben en eld där alla kan samlas och tillaga sin egen mat.

Boende får gemene man ordna med själva, om man vill hyra en stuga eller slå upp ett tält någonstans i skogen eller på en camping. Tips på boenden i närheten:

Anmälan: Mailas till anmalan.am@sphk.se Märk anmälan med Björnrundan samt deltagarnamn. Har du några allergier eller är vegetarian etc uppge även det vid anmälan.

Pris: Endast 100 kr/person som deltar och då ingår enklare lunch och fika. Alla under 15 år får medverka gratis. Betalningen är bindande och återbetalas ej.

Betalning: Sker via swish eller klubbens postgiro.  Märk betalning med ”Björnrundan och deltagarnamn”.

  1. Swish: 123 040 44 67
  2. Postgiro: 69 79 25-6.

OBS! Sista anmälningsdag och betaldag är måndagen 20/9.

Vi i styrelsen hoppas på ett stort deltagande och ser fram emot att få träffa många polarhundsägare (framförallt malamuter givetvis) på plats oavsett tidigare erfarenhet. Har ni några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av Er via mail till oss, enklast till Ordforande.am@sphk.se

Mer information och PM utkommer snart efter sista anmälningsdag

Bilder från föregående år!

.