Rasmöte

Inbjudan till rasmöte i samband med rasspecialen i Flottsbro 6/11-21

När dagens utställning är färdig bjuder klubben in till ett rasmöte och domarutlåtande följt av en gemensam middag i form av buffé till självkostnadspris (250 kr/person).

Ämnen att diskutera kring är rasen i allmänhet, tidigare avel och valpstatistik samt hälsa, dragprov och utställning med exteriör och tillhörande viktiga polara egenskaper. Givetvis med RAS och rasstandarden som grund. Styrelsen välkomnar varmt klubbens samtliga medlemmar och uppmanar alla aktiva uppfödare att verkligen medverka. Vi har en trevlig kväll tillsammans där vårat gemensamma intresse Alaskan malamute är i fokus. Det är av stor vikt att så många som möjlig är med och diskuterar och gör sin röst hörd, givetvis ska vi ha högt i tak och respektera varandras eventuellt olika åsikter.

Tips inför mötet är att läsa på RAS och rasstandard (ras-alaskan-malamute) (standard-alaskan-malamute-fci243)

Några dagar innan mötet kommer dagordningen att publiceras på denna sida. Har du några tankar, idéer eller önskemål om ämnen att diskutera kring? Maila i sådant fall detta till viceordforande.am@sphk.se


Förhållningstider (preliminär plan)

  1. Kl 17.00 Rasmöte
  2. Kl 19.15 Domarutlåtande
  3. KL 20.00 Middag

Plats: Flottsbro värdshus festvåning.

Anmälning: Mejlas in till anmalan.am@sphk.se Märk anmälan med “middag specialen” och “deltagarnamn”. Har du några allergier eller är vegetarian etc uppge även det vid anmälan. Rasmötet med middag kräver föranmälan.

Betalning till middag: Sker via swish eller klubbens postgiro. Märk betalningen med “middag specialen” och “deltagarnamn”. Betalningen är bindande och återbetalas ej.

  1. Swish: 1230404467
  2. Klubbens postgiro: 69 79 25-6

OBS! Sista anmälningsdag och betaldag till rasmöte med middag är måndag 4/10!

Vid frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta någon i styrelsen.

Varmt välkomna!