Omplaceringar

Här finner ni hundar som söker nytt hem. Försök ta reda på så mycket som möjligt om det individ som ska omplaceras samt rasens behov och ursprung. Finns mycket information på rasklubbens sidor. Du är även välkommen att kontakta någon i styrelsen om du vill ha lite tips och råd.

Vill du annonsera är det bra om vi också får veta registreringsnummer på hunden. Bra att tänka på innan du tar över en omplaceringshund är att studera hundens och dess närmaste släktingars hälsostatus, vilket du kan göra på hunddata.

Om du inte redan har läst informationen under ”Hundförmedling”, så vänligen gör det nu!

Annonserna ligger ute i 12 veckor och tas sedan bort om inget annat meddelas.

Skicka frågor och annonser till: ordforande.am@sphk.se

 

Vi letar efter ett nytt hem till vår Tornarsuk Winterborn Najak SE14193/2014. 
Vi befinner oss i en tidpunkt där tiden inte hinns med och därav tagit detta jobbiga beslut att försöka se till att han får komma till ett hem som kan ge honom det inte vi kan just nu. Han fyller 6 år i slutet på detta året.
Han är en lugn och go hane, är van att gå i hundgård men även van att vara med inomhus. Vi önskar att han får bo med någon som gillar att vara ute i naturen och som vill ha sällskap av Najak, han älskar att få vara med. Vi har använt honom inom drag och klövjning, det älskar han. Däremot är linan inte alltid sträckt när han går i flerspann så vi önskar hellre att han får bo med någon som inte har alldeles för många hundar. Han är duktig när man kör linkörning men där kan draget säkert variera också. Han är väldigt lätt att ha att göra med, en riktig kramgo nallebjörn, ingen problemhund alls.
Han är meriterad och utställd med bra kritik. 
Vi önskar att han får komma till någon som bor i ett hus eller på en gård.
Vi bor i Trollhättan.
Vi har nu satt ett pris på 6000kr eftersom han har fina egenskaper och vi ser gärna att den som vill ta hand om honom också har ekonomin för det.
Maila eller ring om intresset finns på 070-7766816 eller 073-6223453 tornarsuk.bersan@gmail.com
Sandra & Jocke