Omplaceringar

Här finner ni hundar som söker nytt hem.
Vill du annonsera är det bra om vi också får veta registreringsnummer på hunden.
Bra att tänka på innan du tar över en omplaceringshund är att studera hundens och dess närmaste släktingars hälsostatus, vilket du kan göra på hunddata.
Annonserna ligger ute i 12 veckor och tas sedan bort om inget annat meddelas. 
 
Skicka annonsen till: ordforande.am@sphk.se


Ulvheims Fimbulvinter Geri ”Chaska” – SE18776/2016

En 2 årig hane söker just nu ett nytt hem.
Född: 07/03/16
Finns i Västra götaland.

Chaska är en fin, hel cool, intelligent och lättlärd kille som kan vara lika lugn som han kan vara aktiv och igång, hur snäll som helst och trivs både inomhus och utomhus. 

Skulle vara bra om han fick komma igång med draget och motivationen skulle nog komma igång om han fick springa med andra då han inte haft några dragkompisar tidigare. Har ställts ut två gånger innan på utställning (valp och junior) där han för det mesta fick fin kritik. (JUNK: Very Good, reds. anm.) I övrigt är draget inget måste utan han är annars lite av en allround hund som visat stort intresse i att spåra och liknande! 

Kontakta Elina:
0700913295
Matanuskaa@hotmail.com

 
 

Tornarsuk Winterborn Lumi – SE14189/2014

En 4 årig tik som behöver ett nytt hem.
Född 2013-12-15.
Befinner sig i Laholmtrakten.

Jag har hennes syster också. Dom här damerna går tyvärr inte så bra ihop längre, 2 starka viljor, så tyvärr måste jag omplacera en av dom. Lumi är en väldigt trevlig tjej, busig, tycker om att springa. Har kört dom lite när dom var yngre, hon visade då dragegenskaper. Mycket lyhörd, kan vara lite lös i skogen om man har kontroll. Vill ni ha mer info hör gärna av er. 

MVH Lisa – 070 152 66 44