Ny valpkull från kennel Biisaiyowaq

Denna kull är efter föräldrar som är hälsotestade och meriterade i enlighet med klubbens avelsrekommendationer för hälsa samt utställnings- och dragmeriter.
/Rasklubben Alaskan malamute

Valpar av rasen alaskan malamute födda 2018-10-30 söker nu ansvarsfulla och aktiva hem. Det är fem hanar och fyra tikar. Kenai är en fin och väldigt stabil hane med ett mycket trevligt psyke. Han arbetar bra i spannet och har gått en hel del som ledarhund. Kenai är en snygg och rastypisk hanhund med stor utstrålning. Han söker sig inte till konflikter utan ignorerar andra hundar om någon situation uppstår. Aurora är en lite mindre tik med en hög arbetsmoral och mycket bra tryck i selen för sin storlek. Hon är en lättsam tik, följsam och mjuk som kan gå i alla positioner i spannet men trivs bäst i swing. Hon har en ängels tålamod med heta unghundar i spannet och det är en fröjd att se hennes lugna stöttande stöd när de behöver det.

Vi förväntar oss glada, samarbetsvilliga och enkla malamuter med ett bra driv i selen. De kommer vara uppvuxna både inomhus och i hundgård. Valparna är nyfikna, socialiserade och trygga individer samt vana vid andra hundar och att åka bil.

De nya ägarna bör vara pålästa och gärna ha kunskap eller erfarenhet av en aktiv hundras sedan tidigare. Valparna kommer vid leverans att vara registrerade i SKK, chippade, veterinärbesiktade, vaccinerade och avmaskade. De är redo att flytta tidigast efter julhelgen.

Kullen uppfyller alla rasklubbens rekommendationer. Tveka inte att ta kontakt för mer info eller boka tid för ett besök!

Hoppas att vi hörs! Hälsningar / Team & Kennel Biisaiyowaq
Biisaiyowaq på Facebook
Biisaiyowaq på Instagram