Virituellt Advents-drag

Julen närmar sig och rasklubben för Alaskan malamute bjuder in alla hundraser och deras ägare till ett adventdrag med stort lotteri.

 

När: 21 november till 18 december!
Plats: Vart du vill!
Anmälan: Maila ditt namn till anmalan.am@sphk.se senast den 19 november. Märk mailet med “virtuell advent” Pris: 150 kr.

Vi lottar ut priser till ett sammanlagt värde av 15000 kr!
Betalning: Swisha till 123 040 44 67 senast den 25 november. Märk betalningen med “virtuell advent” samt ditt namn.

Distans: Minst 1 km, upp till hur långt ni vill

Hur går det till? Skicka in din anmälan med namn till anmalan.am@sphk.se samt swisha in din betalning.

Du bestämmer sedan själv om du vill gå, springa, cykla eller köra atv/4-hjuling och om du vill delta varje vecka fram till jul eller enstaka för dina 150 kr.

Varje vecka har man från måndag kl 06.00 till söndag kl 16.00 på sig att genomföra och skicka in bild på att man varit ute på minst 1 km för att vara med i veckans lotteri.

Använd en app som kan mäta distans, datum och tid samt är lätt att screenshota med din mobil (ex mushometer el liknande), eller en träningsklocka som mäter tid och distans som du kan fota. Ta även gärna bilder på när ni genomför er distans och tagga #sphkamvirtuelladvent och/eller @sphkalaskanmalamute i ert inlägg på instagram mm.

Vi drar varje söndag kväll 3 st slumpmässiga vinnare från de som skickat in sin bild under veckan med hjälp av de nummer som ni får när ni anmäler er (första som anmäler sig får nr 1 osv). Inklusive 2 st bonusdragningar där alla anmälda är med, Lucia-lotteriet där en person vinner en klövjeväska från Non-stop, samt Grand Slam-lotteri den 18 december där vi gör 2 dragningar och lottar ut 2 onlineutbildningar hos Hundsteg!

Varje veckas vinnare publiceras via @sphkalaskanmalamute instagram-konto under söndag kväll eller efterföljande måndag.

OBS! För att vara med i varje veckas lotteri så måste du skicka in en bild/screenshot på appen/klockan där vi tydligt ser din genomförda distans, datum och tid tillsammans med ditt namn till ledamot.am@sphk.se innan kl 18.00 varje söndag (27 nov, 4 dec, 11 dec och 18 dec). Får vi inte in din bild innan kl 18.00 så sätts du som DNS (did not start) och är inte med i aktuell veckas lotteri.

Har du några frågor? Kontakta ledamot.am@sphk.se Lycka till!!

Läs mer om eventet på facebook