Brev till alla medlemmar

Hej alla medlemmar!

Här kommer lite förtydligande information angående Höstträffen i Salixbyn.

Ambitionen är att anordna en gemensam uppstart inför säsongen med en höstträff, tidigare kallad Björnrundan. En helg då vi på ett lättsamt vis ses och kör hund, kravlöst med fokus på social samvaro. 

I år beslutades att den geografiska platsen för denna träff ska vara i Salixbyn, Lillhärdal Sveg.

Klubben har arrangerat träffar där tidigare och det är en bra plats framför allt med tanke på att boendet skapar en naturlig gemenskap vilket är något som vi i styrelsen förstått att många saknat när vi varit i Nornäs de senaste åren. 

Men för att denna träff ska bli verklighet måste ni medlemmar som vanligt in och anmäla er.

Dags datum har vi endast ett fåtal anmälningar, och mycket få anmälningar till boendet i stugorna. 

Vi har ju naturligtvis fått ett pris för att hyra denna by och priset vi har satt är alltså baserat på att alla stugor i stort sett blir uthyrda. Det finns 8 stugor med plats för 4 personer i varje stuga. Priset är 850/ natt / stuga. Per person per natt är alltså 212,50 kronor. Tanken är att du som medlem hyr en stuga och kommer överens med dem du ska bo med. Hittar du ingen att dela boende med, hör av dig till oss i styrelsen så hjälps vi åt att försöka hitta en lösning på detta.  

Några har anmält att de vill ha tältplats, ingen sådan information finns i inbjudan, men naturligtvis måste även detta prissättas om möjligheten ens ska finnas. Tidigare år har vi sagt att tältplats finns i mån av plats och då snarare vid platsbrist i stugorna. 

Startavgiften för själva dragrundan är 75 kronor / spann.

Nu är det ett par veckor till anmälningstiden går ut, sista anmälan sker till anmalan.am@sphk.se  senast 20/9, men vi kände att vi behövde förtydliga några saker. Så med detta hoppas vi nu att fler kommer att anmäla sig till denna trevliga träff i Salixbyn med malamuteklubben. 

Är det något som är oklart är frågor och funderingar självklart välkommet, gärna via mail till anmalan.am@sphk.se , så svarar vi efter bästa förmåga. 

Förhållningsregler utifrån situationen med Covid-19 kommer att gå ut till de som anmält sig.

Hälsningar styrelsen för Rasklubben för Alaskan Malamute ”Malamuteklubben” 2020.

Brev-gällande-höstträffen-2020