Vill du bli ny webmaster för SPHKs hemsidor?

Efter tre år som webmaster är det dags för oss att gå vidare och lämna över hemsidorna till nya krafter. Vi söker därför ett gäng personer som vill arbeta tillsammans med rasklubbarnas och distriktens webmasters för att utveckla vår digitala närvaro. I dagsläget har föreningen 12 hemsidor som administreras av personer runt om i föreningen (rasklubbar, distrikt och Polardistans). Din främsta uppgift är att ansvara för SPHKs hemsida men också ha en överblick över de andra hemsidorna.

Arbetsuppgifter:
• Arbetsuppgifterna består främst av att stödja SPHKs styrelse att delge information till sina medlemmar via nyhetsutskick eller uppdatera SPHKs flikar
• Tillsammans med övriga webmaster arbetar ni för att hemsidorna ska ha relevant information till förmån för våra medlemmar.
• Uppdatering av wordpress och plug-in.
• Uppdatera den centrala evenemangskalendern när rasklubbar och distrikt skickar in årets aktiviteter.

Vi kommer utbilda dig i hemsidans uppbyggnad samt finnas med som support för att du ska känna dig trygg med uppgiften. I övrigt ser vi gärna att arbetet kring hemsidorna borde stärkas upp genom gemensamma webmastersträffar för att få en gemensam syn på hur information delges mellan rasklubbar och distrikt samt hur SPHK kan arbeta mer digitalt för att nå ut till våra medlemmar.

Vi hoppas du vill bli en av de nya webmasters och arbeta för en vidareutveckling av det digitala arbetet inom SPHK.

Du når oss via webmaster(at)sphk.se.

Tack för oss!

Hälsningar
Linda Nordlund och Jörgen Pålsson