Info från SKK

Kostnader för porto, papper och kuvert

Hej Klubbar!

Nedan information gäller de medlemsavier som vi skickar till era medlemmar.

Fakta

Det råder pappersbrist i världen och av olika anledningar kommer prishöjningar utöver det normala att ske på papper och kuvert. Även postmarknaden har sett en förändring kring hur vi skickar fysisk post vilket i sin tur leder till höjda portokostnader.

Vad kan ni som klubb göra?

Vi behöver er hjälp att nå ut med budskapet till era medlemmar att i största möjliga mån välja att få sina medlemsavier i digital form, e- faktura eller till den digitala brevlådan Kivra.

Vill ni ha hjälp med formulering så skulle detta kanske kunna vara till hjälp?

Välj e- faktura eller Kivra

Det råder just nu pappersbrist så hjälp oss att hjälpa klimatet och att hålla kostnader nere genom att välja att få dina medlemsavier via e- faktura eller till Kivra. Föredrar du e- faktura så gör du valet enkelt via din internetbank. Har du redan laddat ner den digitala brevlådan Kivra så kommer medlemsavin att dyka upp där. Tack för att du väljer digitala alternativ.

Tack för gott samarbete!

Med vänlig hälsning
Annika Sjöblom
Medlemsrådgivare
Medlemsservice
Växel 08-795 30 00

SKK hem