Information om uttagning till IFSS

Information om uttagningen till IFSS EM barmark i Nybro.

Det är både A och RNB (renrasiga polarhundar) klass i Nybro. Det är tre observationstävlingar och resultaten från minst två räknas. Skåne vårversionen, Nybro(vagnsklasser), Öbacka (alla klasser utom vagn samt Mora. På mästerskapet är det även junior och veteranklass. Förbundet hanterar alla anmälningar och Ni som är intresserade av landslagsuppdrag bör kontakta undertecknad eller barmarkskaptenen Mikael Becker. Förbundet står för boende och mat för de juniorer och seniorer som tas ut i landslaget. Håll utkik på www.draghundsport.se för löpande information.

Malin Sundin Grindal. Elitansvarig SDSF.

Information uttagningen till IFSS VM på snö i Bessans, Frankrike 30/1 – 2/2 (vecka 5) 2019

Då mästerskapet går så tidigt på säsongen är det viktigt att Ni som är intresserade av att representera Sverige hör av er till elitansvarig eller till respektive kapten i god tid så vi får en överblick över vilka åkare som kan vara aktuella. Gäller både A och RNB-ekipage.
Vilka observationstävlingar det blir kommer annonseras när tävlingskalendern är uppdaterad. Arrangörer som är intresserade av att arrangera obs:tävling kan kontakta elitansvarig eller respektive kapten för tidig planering