Tävlingslicens

Tävlingslicens
De medlemmar som är registrerade via SPHKs distrikt på draghundsport.se kommer efter årsskiftet att få tillhörigheten “saknar föreningstillhörighet”. De som har en aktiv tävlingslicens för 2022/23 kommer att ha den vilande fram till dess att medlemmen aktivt meddelar en ny föreningstillhörighet. Man kan inte ha en aktiv licens utan medlemskap i en förening ansluten till SDSF. 
 
Personer med en aktiv tävlingslicens kontaktar den förening som de vill flytta sin licens till och meddelar därefter sdsf@draghundsport.se tillsammans med en bekräftelse från den nya föreningen att licensen ska flyttas. Befintlig licens gäller fram till 30 juni 2023, därefter betalas licensavgiften in via den nya föreningen. 
 
Har ni frågor kring denna process är ni varmt välkomna att kontakta: Svenska Draghundsportförbundet, Anette Rönnberg Generalsekreterare
Telefon: 076-112 15 00 (ej sms) E-post:
sdsf@draghundsport.se