Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Höstträff

2 oktober, 2020 - 4 oktober, 2020

HÖSTTRÄFFEN
2–4 oktober 2020
I år bjuder Alaskan Malamute klubben till Höstträff i Salixbyn, Lillhärdal.

Alla är välkomna!

I Salixbyn bor vi i timmerstugor med plats för fyra personer. Det är eld i kaminen när du kommer, men blir det en kylig natt är du din egen eldvakt. Att krypa ner i sovsäcken till en sprakande kamin, mitt i ingenstans – det är en ljuvlig känsla. Men kanske än bättre att vakna upp till en ny dag med nya upplevelser och bekantskaper.

Ankomst under fredagen och avresa söndag förmiddag, eller valfritt vad som passar just dig.

I Salixbyn finns en stor gemensam stuga med kök (gasol) och en öppen kamin att elda i. Det finns även en stor grillplats ute framför storstugan. Bastu och utedass finns i närheten av storstugan. Vatten tas från älven som rinner bredvid lägerplatsen.
Klubben hyr alla 8 stugor (32 bäddar) och storstugan. Klubben ser även till att det finns ved till eldning och grillning under helgen. Alla hjälps åt att städa innan hemfärd.
Boendet koster 850 kr/stuga/natt

Mat och dryck under helgen ingår inte, varje deltagare tar med sig det man själv vill äta och dricka. Observera att det inte finns någon mataffär i närheten, vi bor mitt ute i skogen.

På lördagen den 3 oktober går den gemensamma körningen av stapeln – distans ca 3 mil.
Vi kommer att stanna 1–2 ggr och ta en gemensam fika/vilopaus – beroende på väderförhållanden. Ta med fika till dig själv och glöm inte vatten/snacks till hundarna.
Vi försöker även hitta lite andra körsträckor och hoppas vi kan erbjuda körning både fredag kväll, lördag kväll och söndag morgon om man är sugen på att få så många kilometer i benen på hundarna som möjligt under helgen.
. Körningen och distansen kan så klart anpassas efter hundarnas ålder och träning.
Alla kan vara med oavsett antal hundar, erfarenhet och träning på hundarna.
Körsträckorna kommer att vara markerade.
Startavgiften är 75 kr per spann (för hela helgen).

Anmälan för både boende och körning senast 20 september till anmalan.am@sphk.se och betalning till PG 69 79 25-6 eller swish 123 040 44 67 i samband med anmälan. Vänligen ange tydligt i din betalning exakt vad du betalar för. Obs! Anmälan är bindande.

Varmt välkomna till en härlig höstträff med trevlig gemenskap!

Styrelsen för SPHK’s rasklubb Alaskan Malamute

Inbjudan Höstträffen 2020

Detaljer

Börjar:
2 oktober, 2020
Slutar:
4 oktober, 2020
Evenemang Taggar:
,
Webbplats:
https://sphk.se/malamute/