Hanhundslista

Har du en hanhund för denna lista? Skicka då nedanstående uppgifter till hemsidans redaktör, e-post: 2luba(at)telia.com.

…………………………………………………………………………………………………………………..

Namn: A Ask “Niimek”
Registreringsnummer: SE49474/2015
Titlar:
Vikt: 40 kg
Höjd: 

Egenskaper: Niimek är en glad och positiv kille, han håller sig undan bråk och har inga problem att släppas med mina andra hundar – hanar som tikar. Han är lekfull och har “barnasinnet” som en typisk klassens clown. Han kan gå lös och kommer på inkallning, han älskar att ta kontakt och träna lydnad, så han har en väldigt hög will to please. Niimek har en bra av och på knapp, njuter av att ligga på soffan lika mycket som att njuta av solen på taket av hundkojan.

När det kommer till arbete är han en lyhörd och perfekt teamhund, jag har honom oftast i wheel så han får utnyttja sin styrka till fullo. Hans trav är harmonisk och vägvinnande med sina långa ben.

1-2 spann skidor med han i front eller 5-10 spann släde med han i team/wheel gör ingen skillnad för honom, att arbeta är det bästa som finns i Niimeks värld.

Meriter:
1. Drag, 1:a pris Dp60.
2. SPHK-utställning, excelent med CK, SKK-utställning excelent, CK, cert och BIR.
Tidigare valpkullar:
Kontaktuppgifter:
Amanda Vikner
Kiruna
Tel.: 073 080 17 19
e-post: Amanda.pathseekers(at)outlook.com
Hemsida: kennelpathseekers.com 
Hundens lokalitet (Ort): 
Kiruna

…………………………………………………………………………………………………………………..


Namn: Kallasgårdens Balder
Registreringsnummer: SE50887/2014
Titlar: SE UCh och SE (Polar)Ch
Vikt: 37 kg
Höjd:
64 cm
Egenskaper: Balder är en mjuk, glad hane som springer i alla positioner. Mest jobbar han i nordisk spann antingen som ensam hund eller i led när vi kör flera hundar. En hund som har ett otroligt vägvinnande ”lätt” steg och håller ett bra arbetstempo under lång tid.
Är en hund som presterar under press, oavsett om det gäller att prestera i tävlings/meriteringssammanhang eller om det är under långa fjällturer där han är hunden som håller växellådan och driver oss framåt. Han är kontaktsökande och social, trygg och stabil kring kända som okända hundar.
Meriter:
Tidigare valpkullar:
Kontaktuppgifter:
Sofia Wallin
Masurvägen 20
941 91 Piteå
Tel.: 070 396 83 02
e-post: sofiabra-4(at)hotmail.com
Hemsida:
Hundens lokalitet (Ort):
Piteå

…………………………………………………………………………………………………………………..

Mall för de uppgifter som skall skickas finns här.