Uthyrning av dogscoter!

För ett tag sedan så blev våra dogscotrar sponsrade med nya och fina linor från Swedish Centerlines. 2st gröna och 1 svart fick vi, den ena gröna har skickats till Öland där 1 dogscoter står och väntar på att någon vill hyra den. De andra 2 linorna sitter på de två som finns utanför Helsingborg men den ena dogscotern är nu uthyrd till ett par som vill träna sina hundar innan det är dags för deras vinteräventyr.

Anna och Ludwig valde att ta chansen att prova bägge dogscotrarna en liten runda innan de bestämde sig för vilken dom ville hyra. Vi hoppas att de får många fina träningstillfällen med hundarna och scotern samt att de får ett underbart vinteräventyr senare i år.

Har du inte kört med en dogscoter innan eller går du i tankarna om att köpa en egen? Oavsett vilket så finns det fortfarande 2 st kvar att hyra, vi bryr oss inte om varför du vill hyra en, vi vill bara att du och din hund (eller hundar) ska få chansen att testa på detta motionssätt. Kontakta styrelsen om du är intresserad att hyra en scoter.