Funktionärer till Vinterträffen

Allt tyder på att det kommer att bli ett stort deltagande under Vinterträffen eftersom allt boende (och lite till) i Hamra är bokat och att vi nu hänvisar till boende i Los. Vi inbjuder till tre olika meriteringar, plus en tävling och det medför att behovet av funktionärer är större än någonsin. Ett exempel på detta är att vi under söndagen med all sannolikhet kommer att ha starter och målgångar samtidigt, vilket naturligtvis kräver fler funktionärer. Skall vi dessutom ha snabb resultatredovisning och fortlöpande rapportering på nätet så behövs det att vi blir fler funktionärer än under de senaste åren.

Vi hoppas därför att du som läser detta kan ställa upp och hjälpa till och om inte du har möjlighet, det kan ju vara så illa att du skall köra hund ;), så kanske du känner någon annan som kan ställa upp, en eller flera dagar.

Avslutningsvis – ni som tävlande kan inte räkna med att arrangören kommer att ha möjlighet att hjälpa till med handlers, det måste ni lösa själva.

Vi ber dig som kan ställa upp som funktionär, en eller flera dagar, att du anmäler detta till Helén Söderström, e-post: hedsvedjan@hotmail.com eller Lennart Andersson, e-post: 2luba@telia.com.

 

 

Läs mer på:

Rasklubb för Grönlandshund

Inbjudan till Vinterträffen

Program till Vinterträffen