Hej alla medlemmar i SPHK rasklubben för samojed

Hej alla medlemmar i SPHK rasklubben för samojed!

Vi håller för fullt på med planeringen inför vintersamlingen i Furudal.

Programmet och kallelse till årsmötet ligger ute på hemsidan och vi fyller på med kringaktiviteter allt eftersom vi får klart med dag och tid.

Utställning blir som vanligt på fredagen, DP10 och DP20 lördag/söndag och DP60 tisdag/onsdag. 

Årsmötet hålls lördag och Uppfödarmöte på måndagen. Utöver detta planeras för gemensamt umgänge i form av grillning, barnrace, skidkurs och andra aktiviteter som gör att alla kan vara med på något.

Som alla tidigare år så är alla aktiviteter i stort behov av funktionärer. Så har du möjlighet att hjälpa till någonstans ber vi dig ta kontakt med sekreteraren eller sammankallande i respektive kommitté. Mailadresser eller telefonnummer hittar ni på hemsidan.

Furudal blir vad vi gemensamt gör det till.

På hemsidan finns också information om vilka meriteringar som rasklubben godkänt. Samojed har valt att göra likadant som Alaskan malamute och Grönlandshund för att sprida meriteringarna över norra delen av vårt land där snön finns. Nytt blir således att möjlighet till meritering även kommer bli i Sulviken, Järpen på AM:s vintervecka och i Böle, Piteå som Övre Norra arrangerar. Som vanligt ges möjligheten även i Hamra när Grönlandshund har sin samling.

På hemsidan ligger också inbjudan ute till Medlemsmöte den 12 januari via Teams. Detta är tänkt som förberedande möte inför Årsmötet samt att ni medlemmar gärna får skicka in frågor och funderingar som vi kan ta med på dagordningen. För att kunna få tillträde till möte måste ni anmäla er och uppge korrekt mailadress för länken som skickas ut ett par dagar innan mötet.

Med hopp om att vi hörs på medlemsmötet eller ses i Furudal vill

Styrelsen och våra medarbetare ute i kommittéerna också passa på att önska er alla en riktigt

 God Jul och ett Gott Nytt År!                          Hälsningar Styrelsen