SPHK NN Inbjuder till Exteriörbedömning Lungsjön Ramsele

        Exteriörbedömning 2021

 Det finns fortfarande några platser kvar.

SPHK NN arrangerar exteriörbedömning Lungsjön, Ramsele
Då vi har ett begränsat antal platser, max 50, så är det först till kvarn som gäller vid anmälan.

 

Plats: Lägergården Lungsjön, 88392 Ramsele.
Datum: Lördagen den 5 juni 2021
Domare: Bo Skalin
Raser: Samtliga raser som ingår i SPHK samt Canadian Eskimo Dog och Jakutskaya Laika.
Anmälan: Via mail till info@kennelvegallas.se , anmälan öppnar söndag 23 maj kl. 10:00. Inga anmälningar mottages innan det klockslaget. Uppge hundens fullständiga namn och registreringsnummer. 
Avgift:
  500: -, betalas till 860-0371 bankgiro eller Swish Annica Andersson ordf Sphk NN 070-2725312 märk inbetalningen med “Exteriörbedömning 5/6” samt hundens registreringsnummer. Betalning sker efter det att ni mottagit bekräftelse på anmälan.
Sista anmälningsdag: 30 maj, notera att anmälan kan komma att stänga tidigare om maximalt deltagarantal uppnås.

Anmälan är bindande och medlemskap i SPHK krävs.

Bristen på utställningar har inneburit en del praktiska konsekvenser för en del hundägare och uppfödare. För att möta det behovet har SKKs Utställningskommitté beslutat att klubbar ska kunna erbjuda enskilda hundägare en exteriörbedömning där hunden får ett kvalitetspris och en skriven kritik.

Domaren kommer titta på hunden både i rörelse och uppställd, samt gå igenom den precis som på vanlig utställning. Hunden får en skriftlig kritik och tilldelas kvalitetspris: Excellent, Very Good, Good,Sufficient, Disqualified eller Cannot be judged.

På en exteriörbedömning får hunden en kvalitetsbedömning, däremot sker ingen konkurrensbedömning.CK är ett kvalitetspris som kan delas ut på exteriörbedömning.

Resultatet registreras i hunddata och berättigar bland annat till den lägre avgiften vid valpregistrering, gäller som slutlig inmätning för hundar över 15 månader och som utställningsmerit för championat i annan disciplin. Hundens resultat kommer registreras i den klass hunden är berättigad att delta.

Exteriörbedömningen är öppen för hundar som är registrerade hos SKK och är lägst 9 månader.

Covid-19: SPHK följer de regler och rekommendationer som meddelas av regering, myndigheter samt SKK centralt. För att vi ska kunna beräkna deltagarantalet gäller endast föranmälan samt en person per anmäld hund.

Starttider kommer att meddelas per e-post efter att anmälan har stängt, vi kommer att släppa in strax före aktuell hunds bedömning och det är inte tillåtet att stanna kvar efter bedömningen, på så vis räknar vi med att det endast kommer att vara ett fåtal personer på plats under bedömningen.

* Har du symtom stannar du hemma. Tillhör du en riskgrupp så anmäler du på eget ansvar. Bedömningen är inte öppen för publik

Övriga anvisningar skickas ut tillsammans med tidsschemat.

Vid frågor kontakta: Johanna Penttinen mobil 0706274568 eller info@kennelvegallas.se