Nya avsnitt på SKK play, med start 19e September kl. 19.30

Torsdagen den 19 september, kl. 19.30, är det premiär för ett nytt avsnitt i programserien SKK Play för uppfödare och nu släpper vi en trailer för filmen som vi hoppas ni tar tillfället i akt och tittar på

Ska jag deklarera min hunduppfödning? Vad är hobbyverksamhet? Vilka kostnader kan man göra avdrag för?
– det är frågor som ni får svar på i 2019-års program i serien SKK Play för uppfödare som handlar om ekonomi för uppfödare

 

Svenska Kennelklubben har påbörjat planeringen för femte programmet i serien SKK Play för uppfödare och ämnet för årets program är ekonomi för uppfödare. Lansering av programmet sker torsdagen den 19 september kl. 19.30.

I årets program av SKK Play för uppfödare kommer vi att ta upp de viktigaste sakerna att tänka på gällande ekonomi för uppfödare. Målgruppen är uppfödare som bedriver sin uppfödning som hobbyverksamhet men vi kommer även att gå in på när man bör gå över från hobbyverksamhet till näringsverksamhet. Ekonomi är ett ämne som vi tror att många tycker är svårt och kanske också lite tråkigt. I programmet kommer vi därför att ge tydlig och bra information med värdefulla tips, presenterat på ett lättfattligt sätt. Vi hoppas att programmet kommer att kunna räta ut en del frågetecken och göra ekonomin enkel att hantera för er uppfödare.

Programmet vänder sig i första hand till uppfödare men kan säkert vara intressant även för andra målgrupper. Längden kommer att vara ca 15 minuter.

 

Vi hoppas ni tar tillfället i akt och samlar klubbens medlemmar för en gemensam aktivitet. Ta gärna hjälp av Studiefrämjandet som är SKKs studieförbund. Studiefrämjandet kan hjälpa till med era arrangemang. Det kan till exempel vara planering, lokaler, utrustning eller marknadsföring. Så ta kontakt med din lokala avdelning i Studiefrämjandet för att se vad dom kan hjälpa er med. Har ni inte redan en etablerad kontakt kan ni hitta kontaktuppgifter via www.studieframjandet.se, på första sidan väljer man först ort och sedan län för att hitta vilken avdelning som finns närmast er.


De tidigare programmen i serien SKK Play för uppfödare finns att se via
skkplay.se. Har ni inte redan sett programmen så rekommenderar vi att ni gör det.