Gratulerar!

Vi i rasklubben för samojed vill gratulera alla som deltog med samojeder på Polardistans som i år också var VM. Att det sedan var det tuffaste Polardistans på många många år pga vädret gör ju bara våra gratulationer ännu större.
Stort grattis till Bernard Signer från Schweiz till en 6:e plats i pulka klassen 160km, Beat Stäger från Schweiz till 7:e platsen i pulka 160km samt till Sara Jonsson till en 10:e plats i pulka 160km. Bra jobbat av er och stort grattis.

Samt i klassen 160B släde säger vi grattis till Lars Jämtsved som kom på 5:e plats och utöver det tog han också hem det finaste priset av dem alla dvs best dog care- ett pris att vara riktigt stolt över. Så stort grattis från oss och lycka till i framtiden.
Samt vill vi även säga bra försök och bättre lycka nästa gång till Diana Karlsson som dessvärre fick bryta årets tävling i släde 160B.

Då resultaten skiljer något mellan själva tävlingen Polardistans och VM är detta resultat från hela tävlingen. Detta då det i tävlingen fanns deltagare som inte tillhörde organisationen WSA och därmed inte fick tävla om medaljerna i VM.
Vill ni se resultatlistorna så kikar ni på http://www.polardistans.se/index.php/sv/resultat/resultat-2017 och vi vet att det finns en del fel i dessa listor ännu, men även vad som står där så körde Lars med samojeder och inget annat samt är hans svensk. Här finns då resultat för både VM och själva tävlingen, se flikarna under länken.