Aktiviteter

 

 

Prova på hundsim i Maj!
hundsim

Vill du prova på att sim träna med din polarhund? Simning är bra för att stärka hundens muskler, vilket gör att hunden blir starkare och snabbare i draget, rör sig snyggare i utställningsringen och kan lindrar led och muskel problem. Simning är bra för alla hundar, valp som veteran, latmask som elit tränare, frisk som skadad. Vi kommer att vara på Älvdalenshund hälsa i Råneå lördagen den 10/5-2015.

Pris för detta är 150kr för medlem i SPHK och 200kr för icke medlem. I detta pris ingår simning med instruktör, prova på vibrationsmadrass, kaffe och fika.

Vi behöver din anmälan senast 26/4-2015. Anmälan är bindande och pengarna ska vara insatta på klubbens konto.

Frågor och anmälan görs till Lene Krewer 0738298952

 

 

 

 

Den omtyckta Årrenjarka helgen blir av den 6 – 8 mars 2015 – Är tyvärr inställd i år! 
Vi återkommer med den nästa år istället, 2016.

arr

Klubben kommer att sponsra med kostnaderna för övernattning för medlemmar. Det kommer finnas möjlighet att komma redan på torsdagen, men då står var och en för den kostnaden.

Så boka in denna helgen nu!

Vi träffas för kortare eller längre turer i fjällmiljö, enklare ledbeskrivning kommer att finnas på plats. Det är både för skidåkare och slädkörare, en hund, två hundar eller fler. Så alla är välkomna!

För anmälan och mer information ta kontakt med Helen Söderström på telefon 076-146 51 31 (vardagar efter kl 16.00 pga arbetet, helger tillgänglig hela dagen) Anmälan är bindande.

Sista anmälningsdag är: 2015-02-15 (Går även bra att anmäla er via mail till Helen, hedsvedjan@hotmail.com)
Hjärtligt välkomna!
Styrlsen SPHK Övre Norra

arr1