Att representera SPHK och Sverige vid WSA WM i Sveg 2018

Till WSA WM i Sveg är det endast SPHK som kan anmäla deltagare för Sverige. Detta innebär att alla deltagare representerar SPHK och Sverige.

Observera att SPHK inte har mandatet att utse något landslag/team Sveden. Detta kan endast Svenska Draghundsport förbundet göra.

Utdrag från – International WSA RACE RULES SPRINT and Distance

7.10 TEAM REGULATIONS

7.10.1 In international championship events, each participant shall normally be entered in the race as a member of a national team. A team leader appointed by the national federation shall be in charge of the team. Individual starters not belonging to a national team will represent themselves individually.

SPHK kommer inte att publicera några andra teamnamn på startlistan.Startavgift WSA

Anmälningsavgift, startavgift och överföringsavgift ska betalas till SPHK innan det datum som SPHK meddelat. Vid för sen inbetalning betalar deltagaren en efteranmälningsavgift plus extra kostnader enligt WSAs avgifter. Detta gäller alla WSAs mästerskap.

Anders Hörnlund
Ordförande SPHK