Kallelse till Årsmöte 25/4

SPHK Övre Norra inbjuder alla medlemmar till årsmöte tisdagen den 25/4- 2017 kl. 18.00

Logo-Ovrenorra-Office
Plats: Hedsvedjevägen 30, Boden. Hos ordföranden Helen Söderström

Möteshandlingar finns nu här på hemsidan under Dokument – Övre Norra – Årsmöte – 2017. Anmälan av motioner och övriga ärenden skall skriftligt ha inkommit till styrelsen senast 27 mars. Skickas till sekreterare Boel Malmström  e-post boelresor@hotmail.com

Är du intresserad att vara med i styrelsen och hjälpa till med olika aktiviteter, hör av dig till ordföranden Helen Söderström eller kom till årsmötet, vet ja 🙂 Det vore supertrevligt att så många som möjligt vill komma till årsmötet.

Vi vill ha in anmälan att ni kommer så vi vet hur mycket vi behöver handla in till en lättare förtäring som klubben bjuder på. Meddela ordförande Helen Söderström på mobil 0761465131 eller på mail: hedsvedjan@hotmail.com

Varmt välkommen!